Benvinguts

Moià - Cataluña

Benvinguts

Moià - Cataluña

Benvinguts

Moià - Cataluña

Benvinguts

Moià - Cataluña

El nostre projecte

Un habitatge rústic envoltat de bosc, on es prioritza l'accessibilitat, l'adaptabilitat i l'autonomia per sobre de tot. Es tracta d'una casa inclusiva, on tots ens podem sentir com a casa.Per a aquesta finalitat la casa s'adapta en funció del que cada persona necessiti (grua, cadira per a la dutxa, trapezi,..). En cas de no necessitar res, tots els equips queden guardats. També es poden oferir serveis d'infermeria.

Les nostres habitacionsNosaltresEntre Roures neix de la mà d?una infermera especialista en geriatria que ha vist la necessitat de crear nous espais turístics adreçats a persones amb alguna dificultat, ja sigui en mobilitat, en el maneig o que simplement necessita alguna cura. El desig d'acostar aquest col·lectiu a la natura ha fet desenvolupar aquest projecte, centrat en l'autonomia de les persones per damunt de tot. L'objectiu és oferir un espai on les persones amb necessitats especials estiguin com a casa i no trobin obstacles quan busquin un lloc on estar amb la família, els amics o altres.

Vivim al costat de la casa per la qual cosa és fàcil la comunicació.

  • Entre Roures és una acollidora casa de pedra situada al bell mig d'una roureda als afores del poble de Moià, entre Manresa i Vic. Moià està situat a la comarca del Moianès, província de Barcelona.Entre Roures és una acollidora casa de pedra situada al bell mig d'una roureda als afores del poble de Moià, entre Manresa i Vic. Moià està situat a la comarca del Moianès, província de Barcelona.

El nostre EntornCuevas del Toll (7 km)Interessant formació geològica que va ser habitada pels homes i els animals de la prehistòria.

Campo de golf MoiàEl Club de golf Montbrú-Moià ofereix als practicants d'aquest esport una agradable experiència fruit de la combinació d'un recorregut de 9 forats-par32, tècnicament exigent i de mida assequible.

També hi ha servei de bar i restaurant

Jardín Botánico de Can Riera (2 km)
Petit jardí botànic, amb entrada lliure. Es troba a la Muntanya de la Creu./ca

Qui Som?Entre Roures neix de la mà d?una infermera especialista en geriatria que ha vist la necessitat de crear nous espais turístics adreçats a persones amb alguna dificultat, ja sigui en mobilitat, en el maneig o que simplement necessita alguna cura. El desig d'acostar aquest col·lectiu a la natura ha fet desenvolupar aquest projecte, centrat en l'autonomia de les persones per damunt de tot. L'objectiu és oferir un espai on les persones amb necessitats especials estiguin com a casa i no trobin obstacles quan busquin un lloc on estar amb la família, els amics o altres.Vivim al costat de la casa per la qual cosa és fàcil la comunicació.

Entre Roures

Montvi De Dalt sn., Moià, 08180, Espanya