La nostra Ubicacion és màgica...Al poble hi ha comerços de queviures i roba, supermercats, dues farmàcies, un centre d?assistència mèdica, piscina, restaurants, bars, una oficina de turisme i policia local. Alguns dels bars, restaurants i supermercats estan adaptats per a persones que van amb cadires de rodes. Els hospitals més propers són a mitja hora de camí (a les ciutats de Manresa i Vic).Casa natal de Rafael de Casanova (2 km)Casa natal de l'heroi de la defensa de la ciutat de Barcelona el 1714.

La casa està situada a Moià, on hi ha el MuseuMuseu Arqueològic.

GAIA. Itineraris guiats per espais naturalsGaia és una empresa de Moià dedicada a serveis ambientals. Entre moltes altres coses fan itineraris guiats per espais naturals. S'hi pot parlar per unir-se a un grup o per organitzar una ruta a mida (mínim 8-10 persones).

Mirador de la Creu (2km)Mirador des d'on hi ha bones vistes del llogaret de Moià i els seus voltants.Parque Municipal (2km)Preciós parc per passejar, donar menjar als ànecs, jugar a petanca o anar a la zona dels gronxadors.

Monasterio de l’Estany (5km)Preciós monestir al poble de Santa Maria de l'Estany. Conserva un claustre romànic que és considerat una joia del patrimoni cultural català.

Fan visites guiades però cal sol·licitar-les amb antelació.

Granja Natura de Navàs (a 32km)En aquest Centre d'acostament a la natura descobriràs, tocaràs, veuràs i viuràs la natura. En aquest Centre d'acostament a la natura descobriràs, tocaràs, veuràs i viuràs la natura.